Sociální sítě
Nahoru

DJ sluchátka náročných od značky Sennheiser

Sennheiser HD8 DJ jsou nejenom technicistně vyhlížející, ale také pohodlná sluchátka určená nejen pro DJ akce a práci se zvukem, ale také pro perfektní domácí poslech. Jejich největší předností je skutečnost, že jsou osazena osvědčenými reproduktory SYS38, které jsou také využívány v nejnovějších audiofilních sluchátkách. Reproduktor je v eliptické mušli umístěn excentricky pro maximálně přirozené šíření zvukových vln ke zvukovodu. Zvláštností tohoto modelu, s cenovkou necelých 10 000 Kč, je nejen výrazná pohyblivost jednotlivých konstrukčních částí a přizpůsobivost obou sluchátkových mušlí, a to až 210°, ale zejména možnost volby, do které sluchátkové mušle připojíte jednostranně koncipovaný kabel. Správná stereo orientace při zapojení konektoru do kterékoli mušle je samozřejmostí. Ve výbavě jsou kabely dva, jeden kroucený (1,5 až 3 m) a rovný (3 m), stejně jako pevné transportní pouzdro.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.