Sociální sítě
Nahoru

José Mourinho: první zákazník Jaguar F-TYPE Coupé

José Mourinho, portugalský fotbalový trenér anglického klubu Chelsea, si pořídil pořádně nadupanou šelmu. Stal se oficiálně prvním zákazníkem, který si převezme Jaguar F-TYPE Coupé. Jaguar F-TYPE Coupé je supervýkonný sportovní vůz s maximální rychlostí kolem 300 km/h. Divokou kočku si do garáže přiveze během března 2014. Charizmatický fotbalový trenér tak bude na tréninku svého mužstva během chvilky. A pokud se mu nebude chtít jet na trénink, klidně může popadnout svůj golfový bag a odjet na green. Vůz jednoznačně podtrhuje svým designem Mourinhův sexappeal a díky svému osobitému vzhledu vyhrál Jaguar několik cen za design. Otázkou je, jakou motorizaci si José Mourinho vybere, zda pětilitrový přeplňovaný motor nebo slabší třílitr? Toť otázka.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.