Sociální sítě
Nahoru

World Gym přichází do Čech

Světoznámá síť fitness a wellness center World Gym, dorazila do České republiky! Značka World Gym vznikla v USA a její popularita se šířila doslova raketovou rychlostí i díky spoluzakladateli Arnoldu Schwarzeneggerovi, Přibývaly nové pobočky nejen v USA, ale i v Kanadě, Austrálii či Rusku. Dnes má World Gym více než 300 center v 16 státech světa. V roce 2013 vstoupil World Gym také na český trh, první český klub vyrostl na Slunečném vršku v pražské Hostivaři. Jde o luxusní třípatrový komplex se 17metrovým bazénem a saunou. Samozřejmostí je fitness a kardio zóna vybavená špičkovými stroji Life-Fitness. V rámci členství můžete navštěvovat také naše taneční a pohybové programy – Pilates, Yogu, Cycling GX, Latin dance, PortdeBras, Piloxing, Funkční trénink, TRX, BOSU, Aqua fit lekce a mnoho dalších. K dispozici je samozřejmě výživový poradce a ti nejlepší trenéři v ČR, specializovaní na konkrétní typy cvičení. V rámci členství je postaráno i o děti, které mohou cvičit, plavat, kreslit si a vyrábět v dětském klubu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.