Sociální sítě
Nahoru

Citroën DS3 v barvách Buddha Baru Praha

Luxusní značka vozů DS, která zosobňuje hodnoty francouzského “savoir vivre” je od letošní zimy partnerem mezinárodního konceptu Buddha bar, který v sobě snoubí nápaditost panasijské kuchyně a nadčasovou atmosféru. Zatímco Buddha bar nabízí svým klientům možnost navštívit exotické země díky svým kulinářským menu, značka DS hýčká své cestující rafinovaným zpracováním interiéru, použitými kvalitními přírodními materiály, moderními technologiemi a příkladnými jízdními vlastnostmi. Luxusní vůz Citroën DS3 vyvedený v barvách Buddha-bar byl při této příležitosti předán svým novým majitelům: Mário Sečkárovi, Ambassadoru a Patriku Zdrůbeckému, General managerovi. Vůz má speciální polep v barvách Buddha Bar i v interiéru a jedná se o výkonnou verzi 1.6THP 155k.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.