Sociální sítě
Nahoru

Zahradní stoly Jamie Olivera

Společnost Hartman ve spolupráci se známým anglickým šéfkuchařem Jamiem Oliverem vyvinula stůl, který je naplněním snů všech, kdo rádi grilují, u toho se společně baví, popíjejí.

Stoly mají uprostřed otvor, ve kterém je zabudovaný gril. Stačí nasypat dřevěné uhlí, nasadit mřížku a můžete se svými přáteli grilovat. Nikdo už nemusí stát stranou u grilu, zatímco ostatní se baví. Slitina aluminia, ze které je stůl vyroben, spolu s perforací desky stolu zaručuje, že se vlastní stůl nerozpálí. Pouze okolí grilu je teplejší. Gril doplňují vidlice na oheň, kryt proti jiskrám a grilovací mřížka. Nechcete grilovat? Pak vyndejte gril a místo něho vložte nerezovou nádobu, naplňte ji ledem a dejte chladit lahodné šampaňské či bujné bílé víno. Stůl doplňují křesla s pohodlným polstrováním. Stoly i židle jsou voděodolné a díky použitému materiálu i velmi lehké, vynikají jedinečným designem. Holandská firma Hartman vyrábí zahradní nábytek a další doplňky už 43 let. Za tu dobu se jejím synonymem staly výjimečný design, vysoká kvalita a maximální pohodlí. Na český trh přináší zahradní nábytek z teaku, umělého ratanu, kovový, aluminiový i plastový. Sortiment zahrnuje stoly, židle, polohovací křesla. Doplňují je zahradní lehátka, a slunečníky. Jedinečný vzhled pak nábytku propůjčují pohodlné polstry a polštářky, které nabízí až ve 120 desénech!

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.