Sociální sítě
Nahoru

Medovník originál je známkou tradiční kvality

Vždy se najde příležitost, kdy chceme někoho překvapit, okouzlit, zaujmout. Známé motto „láska prochází žaludkem“ je jedno z nejpravdivějších přísloví, které aktuálně nabývá mnohonásobně na významu. V uspěchané moderní době nezbývá na vaření a pečení čas. Zároveň jsou už spotřebitelé znechuceni všemi polotovary, které se rychle přejí a svou kvalitou a chutí výrazně zaostávají za produkty domácí výroby. Zásadním je trend odklonu od běžných výrobků velkovýroben a návratu k tradičnímu zboží zavedených firem, pro které je prioritou použití kvalitních surovin, které ovlivňují výslednou jakost produktů.

Na partnerku, přátele i rodiče lze učinit dojem gastronomickou specialitou. Pokud by se měl volit pokrm, který nikoho neurazí, vyhraje sladký dezert. Avšak příprava dokonalého zákusku není v úsilí všech. Hrozí nebezpečí chyby, která může fatálně poznamenat výslednou chuť jídla. Nasnadě je koupě sladkého dortu v obchodě. Tím vyvstává logická otázka, jaký typ dezert zakoupit? Z aktuální nabídky sladkých moučníků je jasnou volbou Medovník originál od Cake Factory. Ta při výrobě vychází z dlouholetých zkušeností. Produkce Medovníku originál začala již v roce 1997. Pro jeho výrobu je kladen důraz na výběr kvalitního medu od českých dodavatelů. Dort zjemňuje Kysaná smetana z Mlékárny Valašské Meziříčí. Kombinace těchto surovin činí z dortu Medovník originál luxusní a trvanlivý dezert, který vydrží čerstvý po dobu 20 dní.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.