Sociální sítě
Nahoru

Luxury brands event

Pětihvězdičkový Hotel Retro Riverside Karlovy Vary, člen hotelového řetězce Axxos Hotels & Resorts, hostil ve čtvrtek 20.3. vysoce prestižní společenskou akci LUXURY BRANDS EVENT, která se nesla ve znamení luxusu a vytříbeného stylu. Pozvání na tuto výjimečnou událost v překrásném prostředí přehrady Březová u Karlových Varů, přijalo mnoho vážených hostů, pro které byl připraven velice příjemný večer spojený s prezentací luxusních značek a exkluzivních služeb. To ostatně bylo patrné již po příjezdu k tomuto jedinečnému wellness komplexu, před kterým byly vystaveny luxusní vozy Mercedes-Benz v úpravě AMG jednoho z nejvýznamnějších tuzemských prodejců této značky, karlovarské společnosti S. & W. Automobily. A nepřehlédnutelné byly také velkoplošné obrazovky se spoty partnerů LUXURY BRANDS EVENT.

Na přivítanou byl pro hosty připraven welcome drink, vynikající růžové šampaňské Veuve Clicquot jako oficiální nápoj této společenské akce. Poté již následovalo slavnostní zahájení s vystoupením kvarteta Karlovarského symfonického orchestru, které hostům zpříjemňovalo celý večer a společně s kytarovým virtuosem Martinem Mastíkem napomohlo k vytvoření nezapomenutelné atmosféry. O gurmánský zážitek se postarala hotelová restaurace La Terrazza patřící do kulinářského konceptu restaurací známého italského šéfkuchaře Riccarda Lucque. Mluveného slova se ujala a celým večerem provázela Jana Štefánková, která postupně představila všechny partnery této prestižní akce.

Velké pozornosti hostů se těšil unikátní rezidenční projekt Villas Valriche na ostrově Mauricius prezentovaný společností Bling-Bling, která získala výhradní zastoupení pro ČR a SR na prodej luxusních nemovitostí v tomto tropickém ráji. Stejně tak přítomné zaujala exkluzivní ručně vyráběná postel z přírodních materiálů společnosti Saffron, jejíž kvalitu si všichni přítomní mohli na místě vyzkoušet. Společnost Letiště Praha zase mnohé nadchla svým VIP Service Clubem Continental na Letišti Václava Havla v Praze poskytujícím nadstandardní služby, které značně zpříjemňují odbavení a pobyt na letišti. Nepřehlédnutelné na velkoplošných obrazovkách byly překrásné záběry rezidenčního projektu Eden Island Seychelles, který zde rovněž zastupovala společnost Bling-Bling. Dalším z partnerů večera byla J&T Banka. Zcela jedinečné hodinky Ulysse Nardin pak představila společnost obchodující se šperky a hodinkami Azra Luxury Watches & Jewellery, která v Karlových Varech otevřela největší butik této švýcarské manufaktury v Evropě. A to nejlepší prezentoval také exkluzivní pánský módní dům Marco Mirelli, který šije obleky z nejjemnější vlny na světě Record Bale, do které se vetkává diamantový či zlatý prach nebo prach zázračného polodrahokamu Lapis Lazuli.

Celý program pak vyvrcholil losováním o hodnotné ceny, které věnovali partneři tohoto výjimečného večera, včetně luxusního týdenního pobytu od společnosti Bling-Bling v jednom z nejlepších rezidenčních golfových resortů současnosti Villas Valriche na ostrově Mauricius, který výherci předal vzácný host, výkonný ředitel projektu Villas Valriche Anton De Waal.

O skvělou organizaci se během celé akce postarala agentura Millennium.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.