Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn s novým skeletonem

Slunné počasí láká na restaurační zahrádky a tuto příležitost nepromeškal ani mohelnický hodinář Luděk Seryn. Při své včerejší návštěvě Prahy totiž zavítal do zahradní restaurace Miminoo v Máhlerových sadech, kde konečně odhalil finální podobu svého nového mechanického strojku, jehož jednotlivé můstky byly kompletně skeletovány a nabízí tedy jedinečný průhled skrz na skrz. Roční práce tak konečně nabyla svou finální podobu.

Nový kalibr SK2013, který je opět postavený na kinematice tradičního strojku Prim kalibr 66, si však vysloužil unikátní architekturu a nové tvary můstků. Výsledný efekt je tak jedinečný. Jeho 2,5Hz setrvačka je tak nádherně odkryta obdivu a soukolí přestavěno tak, aby mu nebránilo. Mechanický strojek s manuálním nátahem, jemuž Luděk Seryn vtiskl vlastní architekturu a charakter, si do budoucna vyslouží jak kulatá pouzdra linie Round Classic, tak soudkovitá Tonneau z bílého, žlutého či růžového zlata. V každém případě budou hodinky dodávány na koženém řemínku a pro speciální objednávky je připravený i masivní zlatý tah.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.