Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý vysavač nejenom pro vaší uklízečku

Nejnovější generace úklidového systému od firmy Vorwerk, vysavač Kobold VK150 (38 995 Kč) spolu s elektrickým rotačním kartáčem Kobold EB370 tvoří, skvěle navržený set pro údržbu všech typů pevných podlah, koberců a čištění postelových matrací. Unikátní vlastností je automatické přizpůsobení sacího výkonu vysavače v závislosti na aktuálně vysávaném povrchu a možnost jednoduchého snížení otáček rotačního kartáče na pevných podlahách.

Tento set zajišťuje dokonalý hloubkový úklid v co nejkratším čase, při minimální námaze a s velkou finanční úsporou za spotřebovanou elektrickou energii. Díky filtračnímu sáčku, který jako první na světě obdržel mezinárodní certifikaci TÜV Nord „HEPA filtrační sáček“ se zbavíte při vysávání domácnost více než 99,99 % prachu a alergenů, čímž předcházíte celé řadě možných zdravotních problémů.

K úklidovému systému Kobold VK150 je k dispozici široký výběr specializovaných nástavců jako např. unikátní nástavec Kobold SP530, který v jediném kroku vysává a vytírá nebo souprava na čištění skleněných ploch suchou cestou. Dalším v řadě je nástavec Kobold HD50, který je díky plně výkyvné hlavě ideální pro údržbu pevných podlah, a proto nečistoty v rozích a štěrbinách nemají šanci, či ruční elektrický kartáč Kobold PB430 na odstraňování prachu, chlupů domácích mazlíčků apod. z povrchu a hloubky čalounění, spojů polštářů a špatně přístupných mezer. Speciální část pak tvoří Vario hubice a nástavce na odstranění prachu z nadzemních prostor, jako jsou poličky, stínidla, lustry, stěny apod. Díky široké variabilitě využití zvládnete se systémem Kobold VK150 úklid domácnosti doslova od podlahy až po strop. Více se dozvíte na www.vorwerk.cz nebo na zelené lince 800 168 987, kde si můžete objednat i nezávazné předvedení v pohodlí vašeho domova.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.