Sociální sítě
Nahoru

Zenith představuje kolekci Synopsis

Nová kolekce Zenith Synopsis zdědila mnohé po vlajkové kolekci El Primero, která je symbolem tvůrčího genia značky Zenith již od roku 1969. První koncept kolekce Synopsis byl představen již v roce 2003. Komponenty strojku jsou vyrobené z materiálu, který je velmi odolný, tvrdý i lehký a především nevyžaduje použití maziv pro zajištění hladkého chodu mechanismu. Zenith představuje křemík jako novou součást hodinkového srdce.

Křemík je revolučním materiálem a představuje průlom v pátrání po grálu mechanického hodinářství. Je tvrdší a lehčí než ocel. Má nízký koeficient tření a je odolný proti korozi.

Design kolekce El Primero Synopsis je velmi elegantní. Nabízí dvě různé varianty – ocelovou a zlatou. Konstrukce pouzdra odhaluje srdce hodinek, které má podobu světově uznávaného mechanismus El Primero s kalibrem 4613. Velmi přesný strojek bije rychlostí 36 000 úderů za hodinu. Hodinky mají průhlednou zadní stranu a jsou voděodolné do hloubky 100 metrů. Korunka je opatřena šroubovacím zámkem.

Hodinky bude možné koupit v pražském Zenith butiku v ulici Pařížská 4.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.