Sociální sítě
Nahoru

Asten Property – sofistikovaný přístup v oblasti realit pro nejnáročnější

Osobnosti českého businessu Vladana Hájka a Jiřího Gajdošíka jistě není třeba široce představovat. První z nich založil v roce 2005 společnost zastupující exkluzivní značky hodinek, šperků a moderních technologií jak v České republice, tak v Polsku, Maďarsku i na Slovensku. Druhý jmenovaný je uznávaným profesionálem v oblasti špičkového hotelnictví. Společné síly a mnohaleté zkušenosti spojili oba úspěšní podnikatelé nejprve pod hlavičkou sítě butikových hotelů Asten Hotels. Nyní přichází s dalším progresivním nápadem – unikátním realitním projektem ASTEN PROPERTY. Společnost nabízí té nejnáročnější klientele pečlivý výběr prémiových nabídek z oblasti realit, ať už k bydlení nebo investici napříč Českou republikou a evropskými destinacemi. Zářným příkladem je rezidenční komplex Vily Diamantica v pražském Prokopském údolí, který byl představen v sídle Asten Property na Pařížské 1 minulý týden. Společnost ASTEN PROPERTY není jen další nová realitní kancelář na trhu. Svým zákazníkům přináší skutečnou přidanou hodnotu. Pečlivě selektuje nabídku vhodných nemovitostí na našem území i v Evropě a připravuje svým klientům jen ten nejvytříbenější výběr. Bez ohledu na to, zda se jedná o exkluzivní vily, byty, pozemky či zámky, spokojenost klienta stojí vždy na prvním místě. „Vybrat klientovi ideální bydlení či realitní investici je naše poslání. Dobře si uvědomujeme, že to není jen záležitost čtverečních metrů a počtu pokojů. Důležitější je prémiový servis, příjemný vztah mezi klientem a poskytovatelem, emoce, citové propojení i concierge služby na míru. Právě tyto hodnoty ztělesňuje ASTEN PROPERTY“, říká Vladan Hájek, spolumajitel společnosti.

Oba partneři, jakožto vážení profesionálové v hotelovém sektoru a segmentu prodeje prémiového zboží rozšiřují realitní business o novou dimenzi – služby cílené na tu nejnáročnější klientelu. „V naší práci nejde o kvantitu, ale o skutečnou kvalitu. Nenajdete u nás stovky různých nemovitostí, zachováváme butikový koncept a vybíráme opravdu jen to nejlepší. V hlavní roli je u nás klient, ke každému přistupujeme, jako by byl náš první i poslední. Vzájemné porozumění a dlouhodobá důvěra jsou pro nás klíčové, protože hledání ideálního bydlení či vhodné realitní investice je náročný proces a běh na dlouhou trať. Vše probíhá v duchu hesla „smooth real deals“ – probíhající i realizovaný obchod musí být bezchybný, na nejvyšší úrovni, ale přesto v přátelské atmosféře a jeho hodnota odpovídat nejen vloženým zdrojům, ale i klientovým představám“, dodává Vladan Hájek.

ASTEN PROPERTY nepracuje jen s aktuální nabídkou. Pro splnění přání zákazníka neváhá dlouhodobě hledat vhodné nemovitosti i mimo standardní trh či jejich výstavbu zajistit. Další výraznou devizou společnosti je prvotřídní servis na míru, nejen před samotným prodejem a nákupem nemovitosti, ale i během transakce a v následujícím období. Klíčové je vždy pohodlí klienta a celistvost celé služby. Sféra služeb se neomezuje jen na nemovitost jako takovou, ale i na její zařízení podle osobního vkusu klienta. ASTEN PROPERTY úzce spolupracuje s předními designéry, bytovými stylisty i galeristy. Klient si tak může pohodlně vybavit nový dům a vytvořit z něj skutečné bydlení snů. A dobrá zpráva pro všechny co přemýšlí nad novou investicí. ASTEN PROPERTY je časově a místně flexibilní pro své klienty, ale také jsou patřičně hrdí na své působiště v samém srdci Prahy „Rádi uvítáme na své adrese každého, kdo má chuť se s námi podělit o svá přání ohledně investic a nemovitostí. Přijměte I vy pozvání do naší kanceláře v Pařížské ulici 1, s překrásným výhledem na Staré Město, kde si můžete dát třeba sklenku Moetu.“

Vybranou lahůdkou z portfolia nové společnosti je projekt VILY DIAMANTICA, který vzniká uprostřed nádherné scenérie chráněné přírodní rezervace Prokopské údolí na Praze 5. Jeho developerem je společnost JRD – leader na trhu nízkoenergetického a pasivního bydlení v České republice. Aktuálně je v nabídce pět volných vil s poetickými jmény Spinel, Topaz, Nefrit, Granát a Ametyst. Každá z nich je třpytivých šperkem pražského realitního trhu a jako taková podtrhne dokonale styl svého budoucího majitele. Jejich charakteristickými znaky jsou luxus, promyšlený architektonický koncept, precizní provedení, špičkové technologie a dostatek soukromí ve velmi atraktivní lokalitě s městem i letištěm na dosah. Toto místo je opravdu jedinečné a z hlediska omezených možností výstavby v této lokalitě zcela unikátní.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.