Sociální sítě
Nahoru

Značka Rotary byla jmenována oficiálním časoměřičem FC Chelsea

Rotary, slavná švýcarská po čtyři generace rodinnou vlastněná značka hodinek, podepsala exklusivní čtyřleté partnerství jakožto ,,Oficiální globální časoměřič FC Chelsea“. Právě FC Chelsea sdílí s Rotary více než 100 letou tradici a výjimečné mezinárodní postavení. Od roku 1895 Rotary sklidilo mnoho úspěchů jako domácí značka s výjimečnou reputací pro svou cenovou dostupnost a kvalitu. Ve jméně sponzorství navrhla značka speciální edici hodinek ve dvou verzích. ,,Speciální edici“ FC Chelsea definují prvky zahrnující The Blues, slavné modré a odznaku lva. Každá verze tak vzdává čest vítězům Champions League 2012 – jako jedinému Londýnskému klubu, který toho dosáhl. Speciální edice hodinek bude dostupná na určených webových stránkách, které budou spuštěny již brzy. Jako Oficiální globální časoměřič, Rotary brand bude prominentní na území klubu v Stamford Bridge. Navíc hvězda Chelsea Frank Lampard se stane ambasadorem značky pro sezónu 2013-14. Pro Rotary je toto velmi vzrušující sponzorství a jedno z těch, na které jsme velmi pyšní. Stejně jako my, Chelsea využívá dlouholetou tradici a pohybuje se ve světové třídě. Naše partnerství reprezentuje vzájemně výhodné spojení, ve kterém se prolíná spousta společných hodnot. Jsme odhodláni rozšiřovat povědomí o naší značce zejména v Jihovýchodní Asii a Chelsea byla první volba protože jejich fanouškovská základna je velmi široká“ říka Victoria Campbell, ředitelka Rotary vědoma si toho, že Chelsea do této chvíle niky neuzavřela partnerství s žádnou značkou hodinek.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.