Sociální sítě
Nahoru

Posaďte se, prosím

Příjemné posezení doma nebo v kanceláři zajistí elegantní a stylové sedací soupravy z designového studia Hanák Forum. Vybírat můžete ze široké škály barev, látkového či koženého provedení a prostorového rozmístění sedací soupravy. V návaznosti na svoji filozofii poskytovat komplexní služby v oblasti designu a vybavení interiérů, nabízí interiérové studium Hanák Forum v pražských Průhonicích celé výrobní portfolio nábytku pro kuchyně, ložnice, koupelny, pracovny, dětské, a obývací pokoje. Součástí nabídky jsou také krásné sedací soupravy včetně poradenství, jak o sedačku pečovat nebo jakou do určitého interiéru vybrat. Podle vzhledu a typu místnosti, kde bude sedací souprava umístěna, lze vybrat pohovky rovné, ve tvaru L, ale i skutečnou oázu klidu tzv. „účko“. Sezení je u tohoto typu doplněné o tzv. relaxační díl. K sedacím soupravám je možné přikoupit také křeslo či taburet. Klient by měl mít jasno i v tom, zda chce solitérní kousek, který upoutá pozornost, sedačku s úložným prostorem sladěnou s ostatním nábytkem anebo rozkládací pohovku, na které občas přespí hosté.

V nabídce Studia sedacích souprav v Hanák Forum Praha jsou sedací soupravy, křesla, pohovky a taburety od firem Calia Italia, Machalke, Recor a Editions. Vyberou si nároční klienti, stejně jako ti, kteří preferují levnější modely. Ve všech cenových kategoriích je však vždy kladen důraz na kvalitu potahových látek, kůží a na bytelnost konstrukcí všech výrobků.

Ačkoli podle specialistky Ivany Lamperové se nejvíce prodávají odstíny hnědé dále pak bílá a černá, vybírat můžete ze stovek barev. Nabízené sedací soupravy jsou kožené, používá se natur-kůže nebo eco-kůže. Je však možné zvolit také sedačky s textilním čalouněním.

V desénovém studiu Hanák Forum, v obchodní zóně Průhonice – Česlice, koupíte i vychytávky, které oceníte například po návštěvě známých s dětmi, jako jsou přípravky na odstranění fixy, kuličkového pera nebo mastných skvrn. Čističe, balzámy a impregnace pro pravidelnou péči udrží všechny typy sedacích souprav dlouho jako nové

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.