Sociální sítě
Nahoru

Plas nabízí dvě zbrusu nové revoluční markýzy

Specializovaná firma na venkovní i vnitřní zastínění PLAS vstupuje do sezóny s dvěma žhavými novinkami. Na trh uvádí dvojfunkční markýzu Muralto pro svislé části domů, která dokáže podle potřeby interiér buď zastínit, nebo zatemnit. Dalším trumfem v nabídce je vysoce stylová markýza Melano. Velkoryse ochrání před sluncem i ostatními povětrnostními vlivy. A ve dne i večer dodá vašemu venkovnímu prostoru šarm, intimitu a uvolněnou atmosféru.

Pro rodinnou společnost PLAS je výzvou navrhnout, vyrobit a namontovat zastínění či zatemnění jakéhokoliv interiéru či venkovního prostoru, soukromého nebo i komerčního. V jejím portfoliu najdete markýzy, pergoly, rolety, clony a žaluzie, které vyrábí ve spolupráci se švýcarskou firmou STOBAG AG. Odborníci z PLAS vždy respektují jedinečnost prostoru a požadavky klienta na typ, materiál i barevné ladění stínící techniky. Jednotlivé varianty zastínění se tak stávají výrazným architektonickým prvkem, který má kromě své funkčnosti také vysokou estetickou hodnotu.

MURALTO – Strážce soukromí i bojovník proti žáru

Za multifunkční ochranu proti slunci i zvědavým pohledům lze považovat novou markýzu Muralto z dílny firmy STOBAG AG. Je ideální pro svislé prosklené fasády, okna ložnic, soukromých ordinací anebo konferenčních místností. Markýza Muralto používá unikátní technologii duální funkce. To znamená, že pomocí kombinace dvou typů tkanin – „průhlednost a zastínění“ nebo „průhlednost a zatemnění“ – dokáže nabídnout buď ochranu před nepříjemnými paprsky, ale také vytvořit požadované soukromí.

MELANO – Moderní markýza nahradí altán

Sebevědomý krychlový design a robustní konstrukce v bílé barvě dýchá středomořským šarmem. To je velkoplošná samo skládací markýza MELANO. Její partnerská firma STOBAG AG vyrábí tuto markýzu z top kvalitních materiálů a pro širokou škálu použití. Od zastínění soukromého zahradního sezení, přes ochranu proti slunci a dešti ve venkovní restauraci, až po možnost vytvořit stinnou plochu mezi dvěma fasádami. Krásnou večerní atmosféru vytvoří nízkoenergetické LED osvětlení namontované na konstrukci markýzy MELANO.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.