Sociální sítě
Nahoru

Stylový fešák Huawei Ascend P7

Společnost Huawei představila napjatě očekávaný smartphone Huawei Ascend P7. Nový smartphone s podporou vysokorychlostních sítí 4G LTE navazuje na velmi úspěšný model Ascend P6 a nabízí špičkovou výbavu, ultrarychlou konektivitu, snazší ovládání a precizní zpracování a design, který tvoří kategorii samu o sobě. Huawei Ascend P7 má 5palcový displej s fullHD rozlišením, výkonný přední fotoaparát s rekordním rozlišením 8MPx, 13MPx zadní fotoaparát a nejnovější uživatelské rozhraní Emotion UI 2.3.

Společnost Huawei provedla důkladný re-design modelu Ascend P7 a výrazně zlepšila výkon hardwaru i softwaru, což posouvá uživatelský zážitek na novou úroveň. Ascend P7 je pouhých 6,5 mm tenký a je tak jedním z nejštíhlejších 4G LTE smartphonů na trhu. Společnost Huawei, která vytrvale usiluje o vybroušenou dokonalost pro náročné uživatele po celém světě, do telefonu začlenila dokonalou harmonii designové inspirace západu s pozorností k detailům východu.

Huawei Ascend P7 je na předním a zadním krytu šasi vybaven odolným sklem Corning® Gorilla® Glass 3, které zaručuje vysokou pevnost a odolnost vůči každodennímu používání. Vyniká elegantním, kovovým vzhledem, který je tvořený sedmivrstvou povrchovou úpravou zadní strany těla telefonu a vytváří velmi netradiční vizuální efekt.

Pro intenzivní vizuální čistotu při prohlížení multimediálního obsahu je Ascend P7 vybaven 5palcovým dotykovým FHD displejem s rozlišením 1920 x 1080, jemností 445 PPI a poměrem stran 16:9. Chytrý telefon Ascend P7, s cenovkou 9 999 Kč, se hodí ke každému stylu a dodává se v řadě módních barev, mezi něž patří černá, bílá a růžová.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.