Sociální sítě
Nahoru

Make-up Studio k dostání v Čechách

Profesionální holandská dekorativní kosmetika disponující vysokou kvalitou výrobků a širokou paletou barev má nyní zastoupení i v České republice. Produkty profesionální značky Make-up Studio jsou dostupné již ve více než 40 zemích světa a v současnosti si je můžete objednávat přímo v e-shopu nebo si osobně vyzkoušet v make-up showroomu v Kladně. Značka založená maskéry a vizážisty před 25 lety se od svého vzniku zaměřuje na využití v divadelním, filmovém či módním průmyslu. Výjimečná odolnost a propracovaný sortiment výrobků jsou dostupné pro každého, hlavně však pro maskéry a vizážisty. Skladem je více než 1 500 položek s rozsáhlým počtem odstínů a druhů výrobků přizpůsobených sezónním trendům. Nabídka zahrnuje veškeré doplňky potřebné pro profesionály, včetně štětců, barev a příslušenství pro techniku airbrush či elegantních prodejních stojanů do kosmetických salónů. Make-up Studio pravidelně pořádá produktová školení a prezentace svých aktuálních kolekcí. Ucelený koncept kurzů je dostupný pro začínající i profesionální maskéry a vizážisty. Produkty nejsou testovány na zvířatech a jsou hypoalergenní. Kosmetika od Make-up Studia je oblíbenou značkou světových celebrit a uznávaných maskérů, která vás zaručeně překvapí svou širokou nabídkou a osvědčenou kvalitou

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.