Sociální sítě
Nahoru

Čas na aktivní odpočinek: Xbox One už po prázdninách

Vydání herní konzole Xbox One se zapsalo jako nejúspěšnější uvedení na trh v historii Xboxu. Nyní nastal čas, aby si ještě více fanoušků po celém světě mohlo užít jedinečné hraní na konzoli Xbox One., která bude v České republice dostupná už v září tohoto roku. Vítá vás nová generace her a zábavy. Svět, kde hry posouvají hranice reality. Kde se televize řídí vašimi pokyny. Kde můžete při hraní bez problémů poslouchat hudbu. Kde můžete během okamžiku přepnout z televizního pořadu na film, hudební přehrávač nebo hru. Kde si můžete prostředí přizpůsobit podle sebe. A kde máte veškerý zajímavý obsah na jednom místě. Vítá vás všestranná konzole Xbox One. Xbox One přináší možnosti zábavy, jaké tu ještě nebyly. Inovativním technologiím této konzole může konkurovat jen její ikonický design.

Mnohem více hráčů tak bude mít přístup k naším exkluzivním hrám pro Xbox One, jako je „Titanfall“, „Forza Motorsport 5“, „Ryse: Son of Rome“ nebo „Kinect Sports Rivals“. Zároveň se mohou fanoušci těšit i na nové herní tituly jako je „Halo“, „Watch Dogs“, „Project Spark“, „Tom Clancy´s The Division“, „Sunset Overdrive“, „Destiny“ a mnoho dalších.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.