Sociální sítě
Nahoru

Jiří Korn a narozeninový dárek za čtvrt milionu

Luxusní dárek si k pětašedesátým narozeninám nadělil zpěvák Jiří Korn. V největším hodinářství ve střední Evropě, které se nachází v centru Prahy, si vybral hodinky za téměř čtvrt milionu korun. Mám narozeniny, ještě docela půlkulaté a to si tak člověk chce udělat radost,“ říká zpěvák. A protože má rád výjimečné a hezké věci, a navíc dobře ví, že k outfitům, na které je mimochodem expert, patří i vhodně zvolené doplňky, rozhodl se pro hodinky. „Ženy potřebují boty a kabelky, my auta a hodinky. Ale samozřejmě i ženy, které jsou samy o sobě šperk,“ tvrdí Jirka. A protože je ambasadorem švýcarské značky Perrelet, kterou si oblíbil pro svoji výjimečnost, unikátní technická řešení, jedinečný design a exkluzivní vzhled, bylo jasné, z čeho bude vybírat. Na výběru si dal ale záležet a v prodejně Koscom v pasáži Florentinum strávil poměrně dost času. Vybrat si hodinky je docela těžké, protože je jich velká spousta. Když se vám nějaké líbí, musíte si je dát na ruku a trochu si na ně zvyknout. Pak teprve zjistíte, že se vám líbí tak moc, že bez nich nemůžete být. Já už jedny mám, model Perrelet Tourbillon a jsem z nich nadšený. Teď jsem zatoužil po jiném modelu, a tak jsem si nechal od spolumajitele Koscomu Karla Janeby doporučit Perrelet Regulator, které jsou zajímavé tím, že mají retrográdní ukazatel hodin. Je to údajně specifická kombinace, kterou moc výrobců nedělá,“ vysvětluje Korn. Za svůj život měl zpěvák už velké množství hodinek, ale tentokrát má ty nejšpičkovější. Podle Karla Janeby se k němu skvěle hodí, odpovídají jeho naturelu a způsobu, jakým se obléká. „Ne náhodou jsme si Jirku vybrali za ambasadora značky Perrelet. Nejen, že používají unikátní technická řešení, ale mají také jedinečný design a exkluzivní vzhled,“ dodává Janeba. Zároveň zve na slavnostní otevření prodejny Koscom 22. května, kde budou k vidění nejen Perrelety, ale i další značky a unikátní kousky.

Zpěvák dělá luxusní značce čest nejenom proto, co již bylo na jeho adresu řečeno, ale také proto, že chodí všude včas. Respektive, jak říká, na čas chodil kdysi, teď chodí o hodinu dřív. „Ten čas vždycky nějak využiji. Něco se učím, vyřizuji maily, nebo něco dělám na iPadu,“ vypočítává Korn. A jak využívá svůj volný čas? Jak známo, k jeho velkému koníčku, biliardu, přibyl golf, takže především na greenu. Jaký má handicap, ale prý raději prozrazovat nebude. „Bohužel je ještě pořád vysoký a nechce jít dolů, ale snad se jeho zlepšení ještě dočkám. Věk jde naopak nekompromisně nahoru, ale golf naštěstí ještě hrát mohu. A to je pro mne důležité,“ uzavírá Korn.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.