Sociální sítě
Nahoru

Český operátor business jetů ABS Jets slaví 10. narozeniny

Lídr na trhu soukromé letecké přepravy ve střední a východní Evropě, česká společnost ABS Jets, slaví v letošním roce 10 let od svého založení. Ze skromných poměrů roku 2004, kdy s pouhými 20 zaměstnanci a dvěma letadly zajišťovala charterové lety a údržbu, se ABS Jets vypracovala do pozice evropského lídra s více než 200 zaměstnanci a vlastní flotilou 12 letadel.

Dnes poskytuje společnost ABS Jets komplexní škálu služeb zahrnující také prodej letadel, jejich správu a technickou údržbu, cestovní management, plánování letů, služby handlingu a poradenství a je významným partnerem mnoha evropských letišť. Desetiletí tvrdé práce a neustálé hledání nových příležitostí na trhu vyneslo společnosti ABS Jets reputaci špičkového partnera a poskytovatele prémiových služeb, který splňuje nejnáročnější oborové standardy a certifikace. Kvalitou své činnosti a úrovní své komunikace si každá společnost buduje dobrou pověst, chcete-li goodwill. Máte-li spokojené zákazníky, pověst se pak šíří sama díky doporučením a referencím. Úspěch společnosti ABS Jets stojí především na lidech, kteří jsou respektovanými profesionály ve svém oboru a jsou schopni zákazníkům přinést skutečnou přidanou hodnotu. Spokojení klienti pak přinášejí růst pro náš byznys, a růst vytváří nové příležitosti,“ osvětluje recept na úspěch Vladimír Peták, generální ředitel a člen představenstva ABS Jets. Nedílnou součástí kvality poskytovaných služeb je také záruka absolutní bezpečnosti. Společnost ABS Jets i její piloti byla mnohokrát oceněna prestižními mezinárodními cenami. Již v roce 2012 například ocenila mezinárodní asociace NBAA ředitele letových operací a vedoucího pilota Embraer Legacy Štefana Kukuru za celkem 5,500 letových hodin bez nehody, zranění či poškození zavazadel.

ABS Jets byla před deseti lety jedním z vůbec prvních operátorů business jetů v regionu. Být prvním tehdy znamenalo mimo jiné také definovat pravidla a standardy v oboru, protože žádné neexistovaly. Dnes je ABS Jets jednou z mála společností ve střední Evropě, která má finanční zázemí, lidské zdroje i zkušenosti k tomu, aby dokázala provozovat leteckou dopravu splňující nejvyšší standardy bezpečnosti. Piloti a posádky společnosti jsou mezinárodně respektováni, díky špičkové kvalifikaci a perfektnímu výcviku dokonce školí ostatní,“ dodává Štefan Kukura, pamětník založení společnosti ABS Jets.

Během jediného desetiletí se česká společnost ABS Jets stala etalonem v oblasti soukromé letecké dopravy v Evropě, který je schopen splnit jakékoli požadavky svých klientů na nejvyšší možné úrovni. Všechny akce a eventy, kterých se ABS Jets v roce 2014 zúčastní, se ponesou v duchu jejího prvního kulatého výročí. ABS Jets byla před deseti lety jedním z vůbec prvních operátorů business jetů v regionu. Nebylo to lehké – být prvním tehdy znamenalo mimo jiné také definovat pravidla a standardy v oboru, protože žádné neexistovaly. Dnes je ABS Jets jednou z mála společností ve střední Evropě, která má finanční zázemí, lidské zdroje, zkušenosti i know-how k tomu, aby dokázala provozovat leteckou dopravu splňující nejvyšší standardy bezpečnosti. Piloti a posádky společnosti jsou mezinárodně respektováni, díky špičkové kvalifikaci a perfektnímu výcviku dokonce školí ostatní,“ dodává Štefan Kukura, ředitel letových operací, vedoucí pilot Embraer Legacy a především pamětník založení společnosti ABS Jets.

Během jediného desetiletí se česká společnost ABS Jets stala etalonem v oblasti soukromé letecké dopravy v Evropě, který je schopen splnit jakékoli požadavky svých klientů na nejvyšší možné úrovni. Všechny akce a eventy, kterých se ABS Jets v roce 2014 zúčastní, se ponesou v duchu jejího prvního kulatého výročí.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.