Sociální sítě
Nahoru

První český butik značky Tosca Blu

V pražském Palladiu za velké účasti hostů byl oficiálně otevřen první samostatný butik italské značky TOSCA BLU v České republice. Tosca Blu nabízí bohatou nabídku kožených kabelek, obuvi a dalších doplňků inspirovaných italským životním stylem, doplněným kvalitním materiálem a precizním zpracováním. Na slavnostní otevření přiletěl z Itálie zakladatel značky pan Giacomo Ronzoni, který společně s ambasadorkami večera Miss ČR 2009 Anetou Vignerovou a moderátorkou Nikol Moravcovou přestřihli pásku a zahájili tím příjemný koktejl pro pozvané hosty i kolemjdoucí. Podporu značce svojí účastí vyjádřil italský velvyslanec pan Pasquale D’Avino. Butik v Praze je v pořadí 26 monobrendovým butikem, které má Tosca Blu po celém světě. Slavnostní zahájení se neslo v podobě kolekce jaro/léto 2014, která je pro tento rok plná radosti, velkého množství barev a inspirací různých stylů. Část kolekce je ovlivněna atmosférou středomoří v jemných barvách teplých letních dnů. Vše spojené s příjemnými prožitky dovolené a barvami slunce, moře a písku nebo jako vzpomínka na zážitek plavby na jachtě. Kolekce plná čistých a jednoduchých linií a barev. Druhá část kolekce se odehrává ve velmi romantické náladě s modely se symbolem srdce a zajímavými detaily. Jiná část kabelek je inspirována magickým realismem v elegantní spojitosti s energií latinského stylu. Množství barev, které okouzlí v podobě žluté, zelené, růžové nebo bílé. Různé potisky a zajímavé zdobení, které vyjadřují ženu se šarmem a elegancí jak i vystihuje kampaň inspirovaná mexickou malířkou Fridou Kahlo. Pro zpestření slavnostního večera si i návštěvníci mohli vyzkoušet vytvořit svoji vlastní kampaň Tosca Blu a vyfotit se s kabelkami v kreativní póze před logo stěnou ve fotografickém koutku, který pro slavnostní otevření zajišťovala společnost Canon. Fotografii si jako památku z otevření mohli hosté odnést domů.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.