Sociální sítě
Nahoru

Když košile, tak Stenströms

Košile je nezbytným základem každého pánského šatníku. Klasickou bílou, bez které snad ani žádná garderoba nemůže existovat, je však nutné doplňovat také košilemi barevnými nebo s různými vzory. Důležitý je také moderní střih, případně stále častěji žádaný slim fit, který dá vyniknout rysům pánského těla a zvýrazní muskulaturu. Právě těchto pravidel se drží i značka Stenströms, která byla a nadále zůstává předním dodavatelem košilí pro švédský královský dvůr a za své kvalitní výrobky po celou dobu své historie dostala i královský titul. Více než stoletá historie a enormně velký podíl ruční práce dělá z košil Stenströms absolutní klenot. Každá jednotlivá košile totiž prochází při svém vzniku hned šedesáti samostatnými fázemi výroby – a jen na límci je těchto fází celých dvacet pět! O vysoké kvalitě materiálů tedy snad nemusí být ani řeč, stejně jako perfektním střihu. Zkušenost je zkušenost a rozhodně nelze nahradit. Je přeci nepřenositelná. Proto také značku Stenströms vyhledávají nároční muži, kteří kompromisy nemají za potřebí. A kde košile objednat? Stačí zavítat do pánského butiku Cielo za Prašnou branou nebo zavolat na telefonní číslo 224 230 100.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.