Sociální sítě
Nahoru

Prezentace hodinek Certina se zúčastnil i pilot Michael Vorba

Již zmiňované prezentace hodinek Certina, Wenger, Alfex a Boccia, během které byly vůbec poprvé v Čechách k vidění i německé hodinky Union Glashütte, se zúčastnil i český automobilový závodník Michael Vorba. Ten se značkou Certina začal na českém trhu spolupracovat už v loňském roce a spolu s Josefem Králem, dalším partnerem značky, dokonce spolupracoval při otevírání největší prodejny hodinek ve střední Evropě, kterou je pražský Koscom. Michael Vorba, dlouhodobě nejlepší automobilový závodních tuzemska, na akci dorazil ve své Škodě Octavia RS v barvách značky Certina s obřím ztvárněním jejího nového logotypu se zelenou želvou na dveřích. Černý interiér vozu s červenou prošívanou linkou na volantu a v palubní desce doladil absolutně stylově. Na řadu totiž přišly jeho náramkové hodinky Certina DS Podium GMT se stejně barevnými detaily. Hodinky, která patří na tuzemském trhu mezi absolutní bestseller značky, vyzařují přesně vášeň motoristů k jejich oblíbenému sportu. Certina totiž léta spolupracuje nejenom se závody formule 1, a to se stájí BMW Sauber, ale také se seriálem WRC, kde zatím Českou republiku reprezentuje pouze Martin Prokop. Sportovní chronograf je tak osazen quartzovým strojkem, který je vysoce odolný vůči nárazům a vibracím, které skrze volant působí na řidiče vozu. Navíc, kromě data, nabízejí zobrazení času v druhé časové zóně, a to kvůli skutečnosti, že každý závod se koná v jiné zemi – GMT se tak ukazuje jako velmi praktická komplikace. S cenovkou pod 20 000 Kč se navíc jedná o vynikající ocelové hodinky s černým PVD pro každodenní použití.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.