Sociální sítě
Nahoru

Milion prodaných Huawei Ascend P7 za první měsíc

Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií a třetí největší dodavatel smartphonů na světě, oznámila, že k 13. červnu 2014 prodala celosvětově již jeden milion kusů smartphonů Huawei Ascend P7. Prodej stylového top modelu Ascend P7 byl zahájen počátkem května a jednoho milionu prodaných kusů tedy bylo dosaženo za zhruba jeden měsíc. Elegantní Ascend P7 s tělem vyrobeným kombinací kovu a tvrzeného skla Corning Gorilla Glass 3 je pouhých 6,5 mm tenký a je tak nejštíhlejším LTE smartphonem na trhu. Nabízí 5palcový displej s FullHD rozlišením a jemností 445 PPI, Android 4.4 KitKat, vysokorychlostní připojení 4G LTE, výkonný přední fotoaparát s rekordním rozlišením 8MPx a funkcí panoramatických selfie, 13MPx zadní fotoaparát, 16 GB interní paměti s možností rozšíření pomocí microSD karet, 2 GB paměti RAM a nejnovější uživatelské rozhraní Emotion UI 2.3.

Huawei očekává, že za 12 měsíců prodá celosvětově 10 milionů kusů modelu Ascend P7. Populárního modelu Ascend P6, předchůdce modelu P7, se od června 2013 prodalo celosvětově 4 miliony kusů.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.