Sociální sítě
Nahoru

Lancome Grandiose: tajemství okouzlujícího pohledu

V červenci si v obchodech AELIA Duty Free ve světové premiéře můžete zakoupit nejžhavější novinku od značky Lancome – převratnou řasenku Grandiose! Světoznámá kosmetická firma Loncome Paris přichází opět s převratnou novinkou – skvělou řasenkou Grandiose, díky které budete mít jednoduše ty nejkrásnější oči vůbec! Revoluční je především nový design, se kterým nikdo ještě nepřišel. Chytrý tvar „labutího krku“ zajistí profesionální nalíčení obou očí. Už si už nikdy neušpiníte okolí očí řasenkou! Precizní kartáček zaručí optimální délku, bohaté a krásně zahnuté řasy. Vykouzlete si podmanivý pohled až na 12 hodin bez rozmazání, díky dlouhotrvající barvě, která rovnoměrně pokryje vaše oči od kořínků až ke konečkům. Jediný rychlý a intuitivní pohyb a vaše oči budou fascinující.

A co Vás ještě určitě potěší? Řasenku Grandiose, jejíž ambasadorkou je Penélope Cruz, dostanete v prodejnách AELIA Duty Free za exkluzivní cenu 829 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.