Sociální sítě
Nahoru

Letní pábení Omega De Ville Prestige Butterfly

Speciální sezónní nabídkou značky Omega jsou půvabné éterické dámské hodinky De Ville Prestige Butterfly, jejichž designéři se nechali inspirovat přírodou. Proto také model Butterfly nese na svém číselníku něžné motýlí motivy, jimiž se v mnoha kulturách vyznačuje zamilovanost i dlouhověkost. Větší ze dvou variant hodinek, o velikosti 32,7 mm, má bílý perleťový číselník a ocelové nebo dvoubarevné pouzdro z žlutého nebo červeného zlata a oceli. Číselník je dekorován leštěnými motýly a jejich obrysy zdůrazněnými na matném pozadí. Indexy mohou být rhodiované nebo zlacené žlutým či červeným zlatem, stejně jako doplňující leštěná římská čísla a diamantové indexy. Dodávány budou na leštěném tahu nebo bílém koženém řemínku s perleťovým efektem a leštěnou sponou. Srdcem tikajícího skvostu je exkluzivní manufakturně vyráběný strojek Calibre 2500 s třípatrovým co-axiálním krokem a volným uložením setrvačky.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.