Sociální sítě
Nahoru

Mixování s lehkostí

Léto je opětovně zde a s ním i čas letních barbecue. Právě na to myslí společnost Russell Hobbs, která přichystala pro nadcházející sezónu jedinečný stolní mixér. Ten se vždy hodí mít po ruce, a to ať už připravujete koktejly, osvěžující smoothie nebo třeba svačinu a hlavní chod dětem. Stolní mixér Illumina, s cenovkou 2 699 Kč, prostě bez problémů pomůže. Nastavení rychlosti je navíc velice jednoduché, a to díky speciálnímu kroužku Illumina. Ten na první pohled hned napoví svoji barvou jaké rychlost je zvolena. Celkově čtyři různé barvy odpovídají čtyřem různým rychlostem a tedy i pokrmům. Rychlost 1: Pyré

Rychlost 2: Smoothie

Rychlost 3: Polévky

Pulsní funkce (P): Sekání ledu

Praktický je rovněž mixovací džbán s kapacitou 1,5 l. Čepele mixéru (odnímatelné) mají navíc pro větší odolnost titanový povrch, který je 4x pevnější než klasická nerezová ocel. Výkon 850 W zajistí bezproblémové mixování. Nechybí ani prostor k ovinutí kabelu ve spodní části základny.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.