Sociální sítě
Nahoru

Chagall´s Club Restaurant láká na letní menu

Pražský Chagall´s Club Restaurant v čele s Markem Procházkou připravil zcela nové letní menu. Přijďte se osvěžit variací domácích sorbetů nebo carpacciem z jahod a tvarohovým dortem, vychutnejte si lehoučký pštrosí steak s restovanými artyčoky, tuňáka žlutoploutvého se šafránovou omáčkou nebo foie gras au torchon během vlahého letního podvečera se sklenkou lahodného vína v ruce. Zcela jistě největším lákadlem je pštrosí steak, restované artyčoky, hrášek, hřiby, bramborové pyré a bylinkové glazé. A proč zrovna portál iLuxus.cz doporučuje pštrosí maso? V první řadě nemá téměř žádný tuk, respektive pouze 0,2%, má vysoký obsah proteinů. Nový manager restaurace Filip Král, který se v gastronomii pohybuje už od roku 1996, navíc dodává, že vykazuje vskutku nepatrné hodnoty cholesterolu a to pouhých 680 mg/kg! Na své si zde přijdou i milovníci fotografií. Salonek restaurace Chagall´s disponuje malou galerií „nejznámějšího fotografa známých tváří“ Jakuba Ludvíka, tedy předního českého fotografa, před jehož objektivem zapózovala např. Lucie Bílá, Tatiana Vilhelmová, Helena Vondráčková, Mahulena Bočanová a další.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.