Sociální sítě
Nahoru

Španělský brunch v Chagall´s Club Restaurantu

Vyhlášená restaurace v Kozí ulici navazuje na své nedělní brunche španělskou tématikou. V příjemném prostředí luxusní restaurace lze v neděli 27. července okusit pravou španělskou atmosféru a ochutnat místní delikatesy. Pro rodiny s dětmi je tradičně připraven dětský koutek se školou vaření pod vedením kuchaře restaurace. Cena je 950 Kč na osobu, s tím, že pro děti od 3 do 15 let je snížena na 300 Kč. Nealkoholické nápoje jsou pak již v ceně celého brunche, který lze zarezervovat na telefonním čísle 739 002 347, a speciálně vybraná španělská vína k párování vyjdou na 400 Kč na osobu.

Banketní stůl/ forma bufetu

Domácí marinované olivy, smažené olivy, restované slávky na česneku, šalotce a cherry rajčaty, andaluzské Gaspacho s třešněmi, Oveja Merina Semicurado, Iberico Cebo, ruský salát, míchaný listový salát se zeleninou, rajčatový salát s červenou cibulí a tuňákem, caperberries, Cornichons

Servírované chody

Patatas Bravas gratinované sýrem, Arros Negre (paela nero s plody moře a kuřecím masem), krevety Pil- Pil, ryba v soli s restovaným chřestem (mořský vlk), vepřová roláda, restované grenaile, Rabo de toro

Dezerty

Baskický dort, Créma Catalana, smažené tvarohové kuličky, pomeranče s medem a skořicí, ovocný salát

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.