Sociální sítě
Nahoru

Grant´s Family Reserve se speciální edicí skleniček

Skotská míchaná whisky Grant’s podporuje všechny zapálené fanoušky a hráče kopané. Ke kampani zaštítěné hercem Ladislavem Hamplem (alias Jarmilem Hubáčkem z Okresního přeboru) nyní přidává speciální edici personifikovaných skleniček. Ať už jste špílmachr, kanonýr, srdcař nebo stará páka, určitě najdete tu pravou, kterou připít na vítězství svého týmu.

Edici skleniček, samozřejmě léty prověřených whiskovek s ikonickým trojhranným tvarem, doplní podtácky s oblíbenými sportovními hláškami nejen z fotbalového prostředí. Již za několik málo týdnů budou navíc do vybraných hospod a restauračních zařízení instalovány interaktivní tabule s tabulkou soutěže či taktickým plánem hřiště. S prvními fotbalovými koly proběhne roadshow roztleskávaček – Grantsek, které budou podporovat vybrané týmy nižších lig a přeborů. Grant‘s Family Reserve je nejstarší skotská míchaná whisky, která se vyrábí podle původní receptury v rodinné palírně. Grant‘s je již řadu let díky své jedinečné chuti, vysoké kvalitě a atraktivnímu balení v ikonické trojhranné lahvi nejvíce oceňovanou skotskou míchanou whisky. Na palírně Grant‘s je unikátní, že se vše od pálení až po lahvování děje na jednom místě. Unikátní je rovněž to, že Grant‘s je již pět generací vlastněna a obhospodařována stejnou rodinou.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.