Sociální sítě
Nahoru

Zenith s myšlenkou na sopečnou lávu

Inspirací exkluzivní edice El Primero 36´000 VpH Volcano jsou barvy sopečné lávy, které vynikají svou krásou a komplexností. Řadou Volcano rozšířila značka Zenith svou klasickou kolekci hodinek El Primero 36´000 VpH, která si našla milovníky po celém světě.

Antracitově tónovaná varianta úspěšného modelu je ve speciální řadě dostupná v Rakousku a celé východní Evropě, a to včetně pražského butiku v Pařížské ulici č. 4. Při tvorbě hodinek byl kladen důraz na detailní zpracování, dokonalost technických vlastností, výběr barev a elegantní chronograf. Když se vynalézavost spojí s estetickým cítěním, výsledkem se stane velkolepé dílo. Značka Zenith je toho, díky nové interpretaci kolekce hodinek El Primero 36´000 VpH, jasným důkazem. Podstata řady El Primero je dotažena do současné podoby, v níž se prolínají typické rysy legendárního chronografu se specifickými charakteristikami výjimečného mechanismu.

Speciální El Primero 36’000 VpH Volcano chronograf se vyznačuje ocelovým pouzdrem o průměru 42 mm, korunkou a tlačítkem, jež jsou vyrobeny z 18ti karátového růžového zlata a odolností vůči vodě do 100 metrů. Antracitově tónovaný ciferník je lemován tachymetrickou stupnicí a nese tři různé čítače: 30ti minutový čítač na 3 hodinách, 12ti hodinový čítač na 6 hodinách a malý sekundový čítač na 9ti hodinách. Překrásné lávové barvy se odráží ve vnějším vzhledu hodinek, který je vyzdvižen vzorovaným safírovým sklíčkem. Pásek je vyroben z aligátoří kůže černé barvy a ocelová přezka nese vyrytý nápis „Special Edition“.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.