Sociální sítě
Nahoru

Letní Top Class se zhlédl ve světě z cukru a diamantů

Přední magazín ze světa snů, česká bible luxusu Top Class, opět narušil zažité konvence a půvabnou Miss 2011, modelku Jitku Válkovou, která zdobí titulní stranu nového čísla, v exkluzivní fotostory zasadil do světa hříšných chutí. Samozřejmě však neupustil od svých nejvyšších standardů, takže po boku křehkých francouzských makronek a dortů z produkce pražského Bake Shopu nechybí luxusní extravagance v podobě neobyčejného množství kabelek Dior, high jewellery klenotů Chopard, okázalých šperků Santagostino nebo hodinek Perrelet. Prostě Dolce Extravaganza. Další sladkou záležitostí v novém vydání Top Class je rurbika Top Class Verdikt, která se tentokrát zaměřila na romantiku a na deseti stranách servíruje výběr nejromantičtějších hotelů na nejromantičtějších místech světa. Samozřejmě v pětihvězdičkové kvalitě.

A aby se letní dávka sladkosti vyvážila, Top Class přitvrzuje materiálem o pěti luxusních motorkách, z nichž si pro léto v jedné stopě vybere snad každý milovník adrenalinového luxusu. Když už jsme u adrenalinu, slušnou dávku jej čtenářům do krve vyplaví Top Class přehled exkluzivních kasin, ve kterých se točí miliony z kapes bohatých a mocných v nejúžasnějších kulisách. To vše a tradičně mnohem víc na vás čeká v novém vydání magazínu úspěšných.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.