Sociální sítě
Nahoru

Oční centrum OFTUM

Centrum laserové chirurgie oka OFTUM Prague je soukromá klinika na Pankráci zabývající se odstraňováním očních vad pomocí laseru. Na Slovensku působí již téměř dvacet let, v Praze své pracoviště otevřela teprve loni. Klinika je vybavena laserovou technologií unikátní nejen v Čechách a na Slovensku. Zkušenému lékařskému týmu vedenému mikrochirurgem a doktorem věd z Univerzity Karlovy Tomášem Juhásem svěřil nedávno svůj zrak i slovenský hokejový útočník Tomáš Bulík. Za své výkony v ligových klubech si Tomáš v roce 2010 vysloužil pozvání do slovenské reprezentace a po absolvování šampionátu v Německu zkusil štěstí v mezinárodní hokejové lize KHL. Z ní se přesunul do bratislavského Slovanu, s nímž v minulé sezóně získal ligový titul, když patřil k nejproduktivnějším hráčům týmu. V současné době posílil útočnou řadu libereckých Bílých Tygrů. Tomáš podstoupil operaci metodou Z-LASIK 6D, která je kombinací špičkového švýcarského femtosekundového laseru a nejrychlejšího excimerového laseru na světe,“ říká MUDr. Tomáš Juhás, ml. PhD. „Vůbec jsem netušil, co mne vlastně čeká. Operace proběhla zcela bez bolesti a komplikaci. Jde o velmi rychlý zákrok, ani sem si nestihl uvědomit, že mi operuju oči,“ říká Tomáš Bulík, útočník libereckého hokejového týmu. Přidal se tak k více než deseti hokejistům z různých klubů české i slovenské ligy, kteří během letní přípravy absolvovali vylepšení zraku na klinice OFTUM.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.