Sociální sítě
Nahoru

Nikon potěší golfvé nadšence novým dálkoměrem

Hráči golfu na celém světě se již těší na Coolshot 20, kterým Nikon doplňuje řadu golfových dálkoměrů Coolshot a Coolshot AS. Jedná se o nejkompaktnější a nejlehčí laserový dálkoměr společnosti. Stisknutím jediného tlačítka dálkoměru lze získat přesnou informaci o vzdálenosti vybraných objektů na fairwayi a k odpališti. Enormní výhodou je skutečnost, že si poradí i s lesy na pozadí, a to jednoduše při zapnutí režimu priority prvního objektu, který zobrazuje vzdálenost od nejbližšího objektu.

Dálkoměr navíc nabízí šestinásobné zvětšení, rozsah měření od 5 do 500 metrů a 8sekundové kontinuální měření. Předpokládaná cena dálkoměru je pak 5 590 Kč a na český trh by se měl dostat v průběhu října toho roku.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.