Sociální sítě
Nahoru

Rolex oslavuje rekordní ponor Jamese Camerona

Při příležitosti uvedení filmu DEEPSEA CHALLENGE 3D o sestupu na nejhlubší místo na Zemi podniknutém filmovým režisérem Jamesem Cameronem, který má za sebou takové snímky, jako Titanic a Avatar, představuje Rolex novou variantu hodinek Deepsea. Špičkové potápěčské hodinky odolné vůči extrémnímu tlaku jsou v nové verzi opatřeny číselníkem „D-Blue“ vystínovaným od zářivě modré po černou a evokujícím tak přítmí mořské hlubiny. Partnerství mezi Rolexem a Cameronem připomíná také zelený nápis DEEPSEA provedený ve stejném odstínu jako exteriér Cameronovy ponorky. Nová generace potápěčských hodinek Rolex Deepsea je vodotěsná do extrémní hloubky 3900 metrů. Vodotěsnost 44mm pouzdra Oyster je zvýšena o nový patentovaný těsnící systém Ringlock a definuje nový standard spolehlivosti, funkčnosti a přesnosti. Kromě modelu Deepsea, který měl Cameron při předloňském ponoru na ruce, byl na robotické ruce jeho ponorky testován také experimentální model Rolex Deepsea Challenge vodotěsný do hloubky 12000 metrů.

Hodinky Rolex Deepsea budou od září k dostání ve značkovém butiku Rolex v pražské Pařížské ulici 14 za zhruba 280 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.