Sociální sítě
Nahoru

Danubius Hotels Group pro pohodlí náročných

Komfort kombinovaný s tradičními léčebnými procedurami založenými na staletími prověřených přírodních léčivých zdrojích nabízí deset špičkových hotelů společnosti Léčebné lázně Mariánské Lázně (LLML), jež jsou součástí Marienbad Kur&Spa Hotels Danubius Hotels Group. Posílit své zdraví sem v minulosti přijížděli například Johann Wolfgang Goethe, Frédéric Chopin nebo anglický král Edward VII. Společnost LLML je držitelem mezinárodních certifikátů kvality lázeňské péče zaštítěných odbornými organizacemi jako jsou TÜV, EuropeSpa med a Medispa. Má také uzavřené smlouvy s českými a německými pojišťovnami.

V žebříčku obdivovaných českých firem každoročně publikovaném Sdružením CZECH TOP 100 obsadily LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ za rok 2013 ve své kategorii 2. MÍSTO.

V letošní lázeňské sezóně společnost opět rozšířila nabídku svých služeb. „V hotelu Nové Lázně jsme pro velký zájem přistavěli saunový svět, vylepšili prostředí procedur i historických minerálních koupelí. V Grandhotelu Pacifik došlo také k vybudování nové spa recepce a rozšíření prostoru pro léčebné procedury. Nesmím zapomenout na hotel Butterfly, který v letošním roce slaví dvacetileté jubileum. K této příležitosti jsme otevřeli pítko Ferdinandova pramene přímo v hotelu,“ říká Leo Novobilský, generální ředitel společnosti LLML. Lázeňské hotely Nové Lázně, Centrální Lázně, Maria Spa Courtyard, Hvězda, Imperial, Grandhotel Pacifik, Butterfly, Vltava, Svoboda a Labe dnes nabízejí vedle komfortního ubytování pestrou škálu účinných lázeňských procedur založených na minerálních pramenech, unikátním přírodním léčivém plynu CO2 a slatině. Ty jsou účinné především při léčbě nemocí pohybového ústrojí (artróza, revmatismus, bolesti zad), léčbě poruch látkové výměny, léčbě nemocí ledvin a onemocnění dýchacího systému.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.