Sociální sítě
Nahoru

Trendy hnědá pro letošní podzim

Ačkoli je stále léto, podzimní kolekce módních značek začínají rozšiřovat nabídky jednotlivých butiků a obchodních domů. Jinak tomu není ani u hodinek, které sice trendům moc nepodléhají, nicméně v případě řemínků dochází občas k výjimkám. Krásným příkladem je manufaktura Officine Panerai, která nedávno uvedla novou kolekci barevných kožených řemínků, stejně jako Linde Werdelin pestrobarevné řemínky vskutku milující. Po jejich boku se však opětovně vrací mezi oblíbené barvy právě hnědá, a to ať už z teletinky nebo aligátora. Hnědou barvu ctí i legendární Audemars Piguet u ikonických Royal Oak Offshore Pride of Argentina nebo u vyobrazených Royal Oak Offshore Safari Chronograph. Stejně tak je tomu u dalších vyobrazených obdélníkových Gevril Avenue of Americas nebo jiných modelů, které vyrábí H.Moser & Cie, Perrelet, Frederique Constant, Epos nebo také Union Glashütte. Pro podzimní eleganci je zde i Certina, která vtiskla do vínku hnědou i své nové řadě DS Podium Chrono Automatic. Certina DS Podium Chrono Automatic využívají kulatá ocelová pouzdra která dosahují v průměru 42 mm. Uvnitř, do sta metrů proti vodě chráněný, pracuje mechanický kalibr ETA C01.211 vycházející svou architekturou ze starých strojků Lemania 5100 a stejně tak pracující na 3Hz frekvenci. Na rozdíl od svých mechanických konkurentů však využívá syntetické součástky v rámci krokového ústrojí. Strojek je totiž určen pro větší série hodinek, jako je Tissot PRC 200 nebo právě vyobrazená Certina, která bude dostupná za cenu kolem 27 000 Kč v hodinářství Koscom.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.