Sociální sítě
Nahoru

Bremont představil hodinky k Jaguaru Lightweight E-Type

Značka Jaguar se spojila s britským výrobcem luxusních hodinek Bremont a představila jedny ze šesti náramkových hodinek, které budou nabídnuty kupcům šesti nových vozů Jaguar Lightweight E-Type, které vyrobí divize Jaguar Heritage. Průměr přepychových hodinek je 43 mm a při návrhu designéři čerpali inspiraci přímo ze vzhledu ikonického vozu. Mají černý číselník, který imituje podobu otáčkoměru modelu Jaguar E-Type Lightweight s čtvrtinou kruhu s decentní „červenou zónou“. Zkosená hodinová a minutová ručky napodobuje ručičku tachometru, zatímco v poloze šesti hodin je vytištěno číslo karoserie příslušného vozu. Středová část trojdílného pouzdra z bílého zlata je vyrobena z hliníku ušetřeného během konstrukce karoserie vozu. Ten bude eloxovaný, aby svou barvou ladil s vozem, který budou hodinky doplňovat. Mezi další detaily limitovaných luxusních hodinek patří korunka s vyrytým vzorkem dobových závodních pneumatik Dunlop. Tyto pneumatiky obuje všech šest modelů Jaguar E-Type Lightweight. Řemínky jsou vyrobeny ze stejné kůže Connolly, která bude použita na obložení interiéru vozu.

Na spodní straně hodinek se nachází rotor 4Hz kalibru BWC/01, který je viditelný skrz safírové sklíčko. Ten představuje miniaturu volantu modelu E-Type Lightweight a je ozdoben autentickým dřevěným věncem. Na zadní straně každých hodinek je také vyraženo číslo motoru vozu, se kterým jsou spárovány.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.