Sociální sítě
Nahoru

Vznešená elegance v podání hodinek Omega Constellation Pluma

Řada Constellation dlouhodobě sklízí obdiv pro svou nadčasovou sofistikovanost a efektní strohý design. Nově představený model Constellation Pluma doplňuje tuto kolekci a navrací do ní průlomový mechanický strojek a jedinečný styl. Tento unikátní model získal své jméno z latinského výrazu pro ptačí pírko. Právě tento motiv se nenápadně ukryl na perleťovém číselníku. Mezi nejvýraznější prvky těchto hodinek s průměrem 27 mm patří perleťový číselník, jenž může být v přírodní bílé, zlaté, champagne nebo modré barvě. Odstín nebesky modré je vytvořen nanesením černé vrstvy na spodní část perleti. Měkký a zvlněný motiv se táhne od bočních ikonických drápků

a evokuje jemné linie pírka.

Jedenáct diamantů zasazených do hodinových indexů z 18ti karátového zlata ještě zvýrazňuje třpyt číselníku. Jeho přepychový vzhled na nových Constellation Pluma ladí s centrální hodinovou, minutovou i vteřinovou ručkou, jež jsou také zhotoveny z 18kt zlata. Okénko data je umístěno na pozici třetí hodiny. Bílá a zlatá verze perleťového číselníku nabízí dech beroucí kontrast s diamantovou lunetou z červeného 18kt zlata. Obě mají ocelové pouzdro a náramek v kombinaci oceli a zlata. Model s modrým perleťovým číselníkem má diamanty vykládanou lunetu, hladké ocelové pouzdro i náramek. Constellation Pluma s číselníkem v barvě champagne mají diamantovou lunetu ze žlutého 18tkt zlata a ocelové pouzdro.

Uvnitř těchto ikonických hodinek je revoluční co-axiální kalibr 8520. Jeho spolehlivost je stvrzena čtyřletou zárukou. Vodotěsnost hodinek OMEGA Constellation Pluma je 100 m.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.