Sociální sítě
Nahoru

Seiko slavnostně otevřelo první butik v USA

Seiko Corporation of America, dceřiná společnost Seiko Watch Corporation, slavnostně otevřela svůj první butik ve Spojených státech, a to na adrese 510 Madison Avenue v New Yorku. Oslavu na počest tohoto oznámení, která se konala v 620 Loft & Garden v New Yorku pořádal prezident a generální ředitel Seiko Watch Corporation, pan Shinji Hattori a zúčastnilo se jí přes 150 hostí, které v oboru mají velké slovo, včetně partnera Seiko a vítěze Wimbledonu, Novaka Djokoviče. Butik Seiko v New Yorku na Madison Avenue je obklopen světově nejznámějšími značkami a primárně je věnován prestižním kolekcím Seiko včetně Astron a Grand Seiko. Představuje také kolekce, které nikdy předtím nebyly ve Spojených státech prodávány, včetně Galante a Credor, a různé kolekce exkluzivně vytvořené pro Spojené státy, včetně kolekce Prospex. Tento podnik nadále prezentuje progresivní filozofii SEIKO představovat prvotřídní design, kvalitu a přesnost v každém novém projektu, který přináší na americký trh s vytříbenými hodinkami.

Butik Seiko v New Yorku se může pochlubit designem, který vyjadřuje vizi značky, pokud jde o inovace a zdokonalování, jakož i jeho základní hodnoty jako jediného výrobce hodinek se zkušenostmi ve všech oborech hodinářství. Prvky historie, technologie, luxusu a řemeslného zpracování značky Seiko se nacházejí po celém butiku se zaměřením na moderní, přesto vytříbený styl.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.