Sociální sítě
Nahoru

Bourání seychelského tuňáka na vlastní oči

Šéfkuchař Marek Procházka stále více překvapuje. Jeho dalším počinem, který se rozhodl realizovat na základě přání pravidelných návštěvníků Chagall´s Club Restaurantu, je jedinečná akce. V malebných prostorách totiž bude bourat seychelského tuňáka – a to přímo před zraky vytříbené chutě vyhledávajících zákazníků! Společenská událost proběhne ve dnech 10. a 11. září v Kozí ulici, přičemž stůl je možné rezervovat už od 19 hodin.

Welcome drink

Champagne Mailly Grand Cru

Amuse bouche

Sushi z tuňáka

Sashimi z tuňáka, wasabi, kikkoman, nakládaný zázvor

Anjou blanc „Les Terrases“2003

Bonnaire blanc de blancs Variance

Tartare z tuňáka s křepelčím vejcem, okurkový julienne a pažitkový créme fraiche

Pouilly Fumé „Les Cris“ 2011

Diebolt Vallois Blanc de blancs Prestige

Rybí consomme s raviolou z tuňáka, plátkem Svatojakubské mušle a zeleninou

Saint Aubin „Les Princée“ 2009

Mailly Grand Cru Brut Rosé

Smažené rolky z tuňáka v rýžovém těstě, salát z klíčků a mladých listů

Ch.Pibarnon Bandol rosé 2013

Delamotte blanc de blancs 2004

Sorbet z limetky a wasabi

De Venoge Cordon Bleu Extra Brut

Steak z tuňáka, skleněné nudle s pikantními fazolemi

Meursault rouge 2006

De Venoge Millesimé 2000

Mascarpone Cheesecake s želé z Fonseco Porto Guimaraens Vintage 1988 a marinovanou královskou broskví

Maury vintage blanc 2007

Mailly Grand Cru Delice

Cena menu 1 480 Kč

Cena vína 660 Kč

Cena champagne 1 400 Kč

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.