Sociální sítě
Nahoru

Bourání seychelského tuňáka na vlastní oči

Šéfkuchař Marek Procházka stále více překvapuje. Jeho dalším počinem, který se rozhodl realizovat na základě přání pravidelných návštěvníků Chagall´s Club Restaurantu, je jedinečná akce. V malebných prostorách totiž bude bourat seychelského tuňáka – a to přímo před zraky vytříbené chutě vyhledávajících zákazníků! Společenská událost proběhne ve dnech 10. a 11. září v Kozí ulici, přičemž stůl je možné rezervovat už od 19 hodin.

Welcome drink
Champagne Mailly Grand Cru

Amuse bouche
Sushi z tuňáka

Sashimi z tuňáka, wasabi, kikkoman, nakládaný zázvor
Anjou blanc „Les Terrases“2003
Bonnaire blanc de blancs Variance

Tartare z tuňáka s křepelčím vejcem, okurkový julienne a pažitkový créme fraiche
Pouilly Fumé „Les Cris“ 2011
Diebolt Vallois Blanc de blancs Prestige

Rybí consomme s raviolou z tuňáka, plátkem Svatojakubské mušle a zeleninou
Saint Aubin „Les Princée“ 2009
Mailly Grand Cru Brut Rosé

Smažené rolky z tuňáka v rýžovém těstě, salát z klíčků a mladých listů
Ch.Pibarnon Bandol rosé 2013
Delamotte blanc de blancs 2004

Sorbet z limetky a wasabi
De Venoge Cordon Bleu Extra Brut

Steak z tuňáka, skleněné nudle s pikantními fazolemi
Meursault rouge 2006
De Venoge Millesimé 2000

Mascarpone Cheesecake s želé z Fonseco Porto Guimaraens Vintage 1988 a marinovanou královskou broskví
Maury vintage blanc 2007
Mailly Grand Cru Delice

Cena menu 1 480 Kč
Cena vína 660 Kč
Cena champagne 1 400 Kč

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.