Sociální sítě
Nahoru

Porsche Design opětovně šokuje

Německá značka Porsche Design má za sebou opravdu mnoho zajímavé historie. Jako první přišla s nápadem celočerných hodinek, stejně tak jako světově první uvedla chronograf v titanu. Na to, že purismus vyznávající značka dokáže šokovat jsme si tedy už všichni zvykly, nikoho by tedy nemělo překvapit, že nově vyrábí nástěnné hodiny z kol! A ne z ledajakých, rovnou z dvaceti palcových, které využívá Porsche 911 Turbo. Hodiny, které spadají do divize Porsche Driver´s Selection budou v nabídce jen v některých buticích, protože distribuce této divize není stejné, jako u klasické značky Porsche Design, která se prodává v pražské Pařížské ulici. Ke quartzovým hodinám navíc doporučuje značka novou sedačku pocházející z Porsche 911, samozřejmě s drobnou úpravou, a poličku ze spoileru Porsche 911 GT3 cup.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.