Sociální sítě
Nahoru

Camargue: nejmodernější řešení zastínění

Rodinná firma Plas je jednou z největších ve svém oboru. V oblasti zastiňování exteriérů a interiérů podniká na českém trhu již téměř pětadvacet let a každým rokem rozšiřuje své portfolio o novinky špičkové kvality. A nejinak tomu je i letos. Seznamte se s Camargue – nejmodernějším řešením pro vaši terasu či zahradu. Zastínění Camargue může stát samostatně na čtyřech sloupech či může být připevněno k domu a být podpíráno pouze sloupy dvěma. Díky svým mnoha funkcím a novým použitým technologiím promění každý prostor, kam ho umístíte, v jakousi prodlouženou ruku vašeho obývacího pokoje: s komfortem ochrany nejen před sluncem, ale i deštěm, větrem a zimou. Camargue nabízí opravdu mnohostranné řešení pro ty nejnáročnější zákazníky. Jeho střechu tvoří otočné hliníkové lišty, které vám v horkých dnech poskytnou dokonalou ochranu proti slunci a zároveň zaručí dobrou ventilaci zastíněného prostoru. V případě deště se pak díky patentovanému systému odvádějícímu vodu směrem ke sloupům snadno promění v zastřešení odolné proti vodě. Tím ovšem nabídka jeho technických vymožeností nekončí. Do rámů si můžete nechat zabudovat osvětlení, elektrická topidla, ale třeba i reproduktory a strany doplnit o další prvky ochrany před sluncem či před povětrnostními podmínkami (posuvnými clonami, prosklenými nebo lamelovými dveřmi a podobně), takže krásným výhledem do zahrady se můžete kochat i na jaře či na podzim bez ohledu na počasí. Všechny kabely, dráty či připojení se přitom mistrně schovají do rámu konstrukce a očím zůstanou dokonale skryty.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.