Sociální sítě
Nahoru

Nová řada televizorů Toshiba T54 s optimalizovanými režimy zobrazení

Toshiba Europe GmbH představila novou řadu televizorů T54, která je díky optimalizovanému režimu Cinema jako stvořena pro sledování filmů. Kombinuje vynikající kvalitu obrazu, rychlé zpracování a 3D přehrávání obsahu s vlastnostmi Smart TV. K dispozici je v úhlopříčkách 102 cm (40″) a 121 cm (48″). Cenově dostupná řada T54 nabízí optimální zážitek ze sledování. Speciálně přednastavené režimy zajišťují televizorům T54 inteligentní optimalizaci a kalibraci obrazu. Jedním z těchto nastavení je režim Cinema, který připraví ideální nastavení pro přehrávání filmů a autentičtější filmový zážitek.

Ve srovnání s předchozími modely byl zvýšen jas televizoru a vylepšen dynamický kontrast pro ideální zobrazení ve stínech a světlých místech obrazu. Výsledkem je optimalizovaný obraz v tmavé místnosti s obrazem jako v kině. Nastavení jednotlivých barev bylo upraveny tak, aby se zlepšila ostrost obrazu i celková reprodukce. Celkově vytváří tato optimalizace zdokonalený obraz se všemi detaily při sledování filmů na velké obrazovce nejen v optimalizovaném prostředí, ale také během dne v domácnosti.

S výkonným zpracováním obrazu AMR+ 800 mají diváci zajištěn ostřejší a jasnější obraz při sledování rychlých scén v akčních filmech, sportovních přenosech a další zábavě. Zvýšený výkon procesoru v kombinaci s vysokou obnovovací frekvencí zajišťuje plynulé přehrávání, které vtáhne diváka do děje. Zdokonalené provedení vylepšuje obraz bez ovlivnění jasu a nepříjemného blikání.

Řada T54 představuje Smart TV, která nabízí široké spektrum obsahu pro uživatele z pohodlí obývacího pokoje. Různé zábavní funkce, hudba i zpravodajské aplikace jsou připraveny tak, abyste je mohli kdykoli snadno použít. A to včetně youtube a widgetů počasí na domovské obrazovce. S řadou T54 mohou uživatelé z jednoho místa procházet internet, poslouchat hudbu, sledovat video-on-demand, nebo se dívat na obsah ve vysokém rozlišení. S vestavěným rozhraním Wi-Fi® a možností vyhledávat, prohlížet a ukládat webové stránky pomocí integrovaného prohlížeče a služby video na vyžádání mají diváci přístup k většímu množství oblíbeného obsahu tehdy, když sami mají čas k odpočinku. Pro snadné nahrávání vysílaného televizního programu na externí pevný disk (HDD) je k dispozici funkce PVR (Personal Video Recording).

Aby se diváci mohli ponořit do realistické 3D akce, nabízí nové televizory T54 technologii aktivního 3D zobrazení. Tím přináší novou dimenzi do dokumentů i filmů a uživatelé získají skutečný 3D zážitek s nádhernými detaily ve Full HD. Dokonce stávající 2D obsah umí díky výkonnému procesoru televize T54 jednoduše převést do 3D s rychlým realistickým zobrazením. Možnosti nastavení dovolují divákům vybrat si optimální hloubku 3D zobrazení.

Díky integrovanému přehrávači médií a mnoha možnostem připojení umožňuje uživatelům řada T54 připojit a přehrát téměř jakýkoli vlastní soubor či obsah, včetně vlastních filmů z HDD nebo bezdrátového přenosu obrazu z kompatibilního mobilního zařízení. S využitím čtyř portů HDMI® mohou diváci připojit herní konzole a přehrávač Blu-ray Disc™. Dva USB konektory zase zajišťují jednoduchý způsob přehrání rodinných fotografií či video souborů na velké obrazovce.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.