Sociální sítě
Nahoru

S Land Roverem až ke hvězdám díky soutěži pro dobrodruhy

Značka Land Rover ve spolupráci s Virgin Galactic spustila soutěž o výlet pro čtyři kamarády do vesmíru. Soutěž byla vyhlášena prostřednictvím filmu, ve kterém si zahráli jedni z největších žijících dobrodruhů a osobností světa, jako jsou Richard Branson, Bear Grylls, Ranulph Fiennes a Virginia McKenna. Ambiciózní astronauti z celého světa, kteří se chtějí do soutěže zapojit, musí vytvořit fotografii nebo třicetisekundové video, které vyjadřuje jejich dobrodružného ducha, vybrat tři přátele, které by s sebou vzali na cestu do vesmíru, a odeslat přihlášku prostřednictvím webové stránky společnosti Land Rover. Soutěž bude probíhat od dnešního dne do 31. října.

Tuto nevšední šanci nabízí značky Land Rover a Virgin Galactic u příležitosti odhalení nového modelu Discovery Sport, kompaktního a všestranného SUV a prvního zástupce nové modelové řady Discovery. Vůz byl světu představen prostřednictvím filmu, který byl natočen na kosmodromu Spaceport America v Novém Mexiku. Ten bude základnou pro suborbitální vesmírné lety společnosti Virgin Galactic. Film je součástí největší digitální kampaně značky Land Rover a poprvé představuje nový vůz Discovery Sport exkluzivně publiku online. Společnost v nadcházejících čtyřech měsících využije sílu sociálních médií, PR a digitálního marketingu ve 40 zemích, ve kterých bude nový vůz Discovery Sport uveden, a bude hledat lidi s nejdobrodružnější povahou. Kampaň vyvrcholí v prosinci 2014 vyhlášením čtyř vítězů. Britský dobrodruh a vyslanec značky Land Rover Bear Grylls pomůže skupině výherců s přípravou na jejich výpravu do vesmíru. Společnost Land Rover dala dohromady skupinu zkušených dobrodruhů a osobností, které misi Galactic Discovery podpoří. Patří mezi ně legendární britský badatel Ranulph Fiennes; podnikatel a zakladatel společnosti Virgin Galactic Richard Branson a bývalá herečka a bojovnice za divokou přírodu Virginia McKenna. Každá z hvězd vyjádřila ve filmu své vlastní pojetí dobrodružného ducha a přidala poselství. Globální partnerství mezi těmito značkami bylo oznámeno letos v dubnu v New Yorku. Až budou lety do vesmíru zahájeny, Land Rover a jeho vozy budou hrát v tomto kosmickém cestování společnosti Virgin Galactic klíčovou roli. Budoucí astronauti budou přepravováni z kosmodromu v Novém Mexiku k vesmírné lodi, kde začne jejich výprava do kosmu. Značka Land Rover a Virgin Galactic plánují další spolupráci a projekty v oblasti netradičních zážitků pro zákazníky. Aktivně také spolupracují na společných vzdělávacích programech STEM, které motivují mladé lidi, aby se zaměřili na budoucí kariéru ve vědě, technologiích, strojírenství a matematice. Obě značky vidí obrovský potenciál v jejich partnerství, díky kterému by mohly inspirovat ostatní a motivovat více mladých lidí, aby si zvolili dráhu v těchto nezbytně důležitých oblastech.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.