Sociální sítě
Nahoru

Radostné bilancování po D+D Real Czech Masters

Turnaj evropské golfové série D+D Real Czech Masters, který se uskutečnil na konci prázdnin na Albatross Golf Resortu je minulostí. Mezi těmi, kteří mohou v souvislosti s golfovou akcí roku radostně bilancovat, je i společnost Bling-Bling. Společnost moderátorky Jany Štefánkové spojila nejprestižnější golfovou událost roku s prezentací zcela unikátního projektu Villas Valriche na ostrově Mauricius. „Vzhledem k tomu, že Bling-Bling patřila mezi partnery turnaje evropské série, rozhodli jsme se pro prezentaci exkluzivního Heritage Golf Resortu právě v průběhu D+D Real Czech Masters. Dopředu jsme kalkulovali s tím, že, vzhledem k úrovni turnaje, prostředí a jeho osazenstvu jak z řad hráčů, tak i diváků, bude o naši prezentaci zájem, realita však předčila naše hodně smělá očekávání,“ potvrdila zakladatelka společnosti Jana Štefánková. Kromě představení vskutku mimořádného golfového resortu, v jehož silách je uspokojení potřeb nejnáročnějšího návštěvníka, se společnosti Bling-Bling vyplatila i sázka na příjemné posezení v centru veškerého turnajového dění a tradičně půvabné hostesky. Nechybělo ani lehké občerstvení a proslulé růžové šampaňské Veuve Clicquot. „Filozofie naší společnosti spočívá od počátku v tom, že kvalita nesnese kompromisy. V tomto ohledu se ani s postupem času určitě nebude nic měnit, v žádném případě nemíníme těžit z dobrého jména společnosti a slevovat z nároků na kvalitu a originalitu,“ prohlásila Jana Štefánková. …více o projektech společnosti Bling-Bling na www.bling-bling.cz

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.