Sociální sítě
Nahoru

Sebevědomí v podzimní kolekci Pietro Filipi

Nová pánská kolekce české značky Pietro Filipi pro podzim a zimu 2014/15 obléká aktivní muže ve všech situacích jejich rušného života. Kombinace základních jednoduchých prvků umožňují vybudovat kompletní pánský šatník, od elegantních klasických obleků přes neformální luxusní oděvy pro náročné až po obleky pro veškeré společenské příležitosti. Pietro Filipi jako vždy sází především na nadčasové minimalistické střihy, luxusní materiály a perfektní krejčovské zpracování oděvů. Hlavním návrhářem pánské kolekce je multifunkční umělec a designér Vladimír Staněk, který rád tvoří „produkt, který odpovídá striktním pravidlům pánské módy, a přitom se nebrání je měnit a posouvat dál. V limitech, které určuje pouze osobitý styl jejich nositelů.“ Obě produktové linie letošní kolekce, New Casual a Business kód, jeho slova potvrzují. New Casual je kolekce určená pro mladého dynamického muže v začátcích kariéry, který sleduje módní dění, zná svůj styl a nebrání se experimentům. New Casual dodržuje pravidla business stylu, ale zároveň neopouští aktuální lehce neformální trend. Kolekce staví na kvalitních materiálech, lodenu, double face, kombinaci kůže s textiliemi a progresívních technických materiálech. Oděvy v převažujících chladných tónech černé, šedé a offwhite ozvláštňují propracované detaily: zdvojené límce, kontrastní klopy, laserované knoflíky, metalické prvky v materiálech a prošívání. Proštíhlená saka se sníženou fazonou doplňují košile se skrytou légou a světlá offwhite na zimních kalhotách dodává přesně tu správnou směs ležérní elegance a neformálního luxusu. Linie Business kód je postavena na důmyslně konstruovaných střizích s důrazem na detail a využívá zejména luxusní přírodní materiály jako kašmír, hedvábí, vlnu a bavlnu. Preferuje klasiku v moderním pojetí vyjádřenou obleky s tradiční ikonickou siluetou, širšími klopami a fazonou, které ladí s košilemi v námořnické modré a bílé barvě. Neformální oblečení v teplých odstínech, zastoupené svetry s viditelnou strukturou nebo kalhotami s multifunkčními kapsami, doplňují kovové detaily a zlaté zipy. Linie Business kód nabízí celou škálu oděvů v konvenčním i neformálním stylu mužům, kteří ocení vytříbenost v materiálech, střizích i celkovém pojetí sebe sama.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.