Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer je oficiálním dodavatelem týmu Volkswagen ve WRC

Volkswagen Motorsport přivítal nového silného partnera. Proslulý výrobce hodinek a doplňků TAG Heuer se stal oficiálním dodavatelem mistrů světa v rallye 2013 a současných lídrů průběžného pořadí WRC. První strojek pro stopky, první chronograf s přesností jedné setiny sekundy – to jsou příklady inovací společnosti TAG Heuer, která tradičně měří čas v motoristickém sportu, například pro Sébastiena Ogiera (F). V mistrovství světa v rallye FIA WRC patří precizní načasování a závod s časem mezi rozhodující faktory. „TAG Heuer je již více než jeden a půl století původcem mnoha inovací ve vývoji chronografů,“ říká ředitel týmu Volkswagen Motorsport Jost Capito. „Tato prestižní značka je zároveň součástí motoristického sportu a již mnoho let plní roli oficiální časomíry a sponzora nejvýznamnějších akcí, mistrovství a sportovců. Máme radost, že můžeme značku TAG Heuer přivítat jako součást týmu Volkswagen Motorsport.“ V mistrovství světa v rallye jde jako v žádné jiné disciplíně motoristického sportu o přímý závod s časem,“ říká šéf společnosti TAG Heuer Stéphane Linder. „TAG Heuer je spojen s motoristickým sportem již více než 100 let. V roce 1911 jsme vynalezli první palubní chronograf pro automobily. Kromě toho jsme byli v 70. letech partnerem Ferrari ve Formuli 1 a od roku 1985 podporujeme McLaren. Od té doby máme slabost pro svět zlomků sekundy a těšíme se na spolupráci s nejlepšími v soutěžním sportu. Volkswagen je silnou značkou, která v současnosti udává tón v mistrovství světa v rallye a stejně jako TAG Heuer usiluje o maximální preciznost.“ Společnost, kterou v roce 1860 založil Švýcar Jack Heuer, je dnes globálním lídrem v oblasti prestižních velmi precizních chronografů.

Švýcarská značka TAG Heuer vybaví svými přístroji nejen tým Volkswagen Motorsport ve WRC, ale je i osobním partnerem posádky Sébastien Ogier a Julien Ingrassia, která se stala v barvách Volkswagenu v uplynulém roce mistrem světa v rallye.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.