Sociální sítě
Nahoru

Bulgari na zahajovací party Fashion Week 2014

Dne 9. září 2014 v residenci primátora hlavního města Prahy proběhl exkluzivní zahajovací večer 4. ročníku Unique One Fashion week (dříve Prague Fashion Week). Týden plný módy zahájila přehlídka modelů italského návrháře Emilia Pucci doplněná o krásné šperky a originální doplňky značky Bulgari. Značka Bulgari letos slaví 130. výročí od svého založení Sotiriem Bulgari, po němž dodnes nese značka jméno. Značka Bulgari byla dlouhou dobu rodinnou společností, o její rozvoj se dále zasloužili zakladatelovi synové Constantino a Giorgio. S jejich pomocí otevřel Sotirio Bulgari v roce 1905 butik v ulici Via Condotti, která je dodnes vlajkovou lodí značky Bulgari. Exkluzivním hostem večera se stal španělský model původem z Anglie Chris Elson. Chris na slavnostní večer oblékl model domu Dolce&Gabbana, kterého je tváří a hodinky značky Bulgari Octo Chronograph. Hlavními tvářemi mola byly mimo jiné modelky Věra Vávrová a Aneta Vignerová, která zdobí aktuální titulní stranu magazínu Top Class.

Během večera měli hosté také možnost shlédnout prezentaci šperků, které byly vystaveny netradičním způsobem uvnitř váz naplněných vodou, kde se v lesku křišťálového lustru odrážel jejich lesk. Pánské hodinky byly pro změnu umístěny ve skleněných dózách na mechu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.