Sociální sítě
Nahoru

Bell & Ross pro muže stále na cestách

Bell & Ross představuje hodinky stvořené pro cestovatele. Model Vintage BR 123 je nově vybaven zobrazením času hned ve dvou časových pásmech najednou. Jedná se o komplikaci GMT, tedy Greenwich Mean Time, umožňující zobrazit současně dvě časová pásma. Kovové ručky na hlavním číselníku ukazují čas v prvním časovém pásmu a oranžová centrálně usazená indikuje čas v druhém časovém pásmu, který je zobrazen na 24-hodinové vnější lunetě. Perfektní čitelnost ve dne i v noci zajišťují velké číslice, ručičky potažené luminiscenční vrstvou a oranžový odstín na ručičce GMT. Model Vintage BR 123 GMT 24H je dokonalým nástrojem pro cestovale, kteří často zdolávají velké vzdálenosti a chtějí mít i na cestách dokonalý přehled o každé minutě. S cenovkou kolem 90 000 Kč je pak možné obdivovat je v pražském butiku na Staroměstském náměstí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.