Sociální sítě
Nahoru

Královské hody i doma

To, že se podzim hlásí o slovo ještě nutně neznamená, konec grilování. Díky novince společnosti Russell Hobbs je totiž snadné grilovat v pohodlí domova. Praktický Classics Raclette Gril je navíc určený až pro dvanáct osob a je rozhodně zárukou úspěšného pohoštění na rodinné večeři, stejně jako večerní party či oslavě. Přístroj stačí jednoduše zapojit do zásuvky, zapnout a během několika minut se zahřeje na provozní teplotu. Stolní gril nabízí neuvěřitelný výkon 1600 W a všestranné použití. Půlku grilovací plochy totiž tvoří mramorová deska, s tím, že druhá část je kovová. Nechybí ani chladné tepelně izolované rukojeti pánviček pro pohodlnou práci s grilem. Cenově se navíc pohybuje pod 2000 Kč, takže na několik zářijových a říjnových party se rozhodně vyplatí.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.